Checkout är ett tryggt betalningssätt. Tjänsten med stöd av en övergångsbestämmelse i lagen om betalningsinstitut antecknats i registret över betalningsinstitut som upprätthålls av Finansinspektionen. Tjänsten upprätthålls av Checkout Finland Ab (FO-nummer 2196606-6) och Checkout Finland Ab är en del av OP-gruppen.

Betalningar med kreditkort

I nätbutiken kan du betala med Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- och Debit MasterCard-kort. Kortbetalningen sker tryggt via Nets SSL-skyddade betalningsformulär. Varken nätbutiken eller Checkout Finland Ab har tillgång till dina kortuppgifter och betalkortets uppgifter lagras inte heller i våra system. Nätbutiken använder de internationella verifieringstjänsterna Verified by Visa och MasterCard SecureCode.

Nätbutiken använder Checkout som betalningsförmedling vid kortbetalningar. Nätbutiken marknadsför produkterna och tjänsterna samt levererar produkterna till kunden. Nätbutiken tar hand om till köpet hörande lagstadgade samt självdefinierade övriga skyldigheter. Vid kortbetalningar kommer köpet till stånd mellan kunden och Checkout Finland Ab (2196606-6). Checkout Finland Ab ansvarar för de skyldigheter och reklamationer som hänger samman med kortbetalningar. Checkout visas som betalningsmottagare i kortfakturan och förmedlar direkt till handlaren den summa som kunden betalat.