Mirrikauppa?

Etkö löydä kaupoista kivoja rusetteja? Onko tarjolla vain klassiset musta, harmaa ja valkoinen? Ja kuositkin ovat monen mielestä vähän eilistä päivää? Tähän asiaan törmäsin itse, kun aloin käyttämään juhlapukeutumisessa pelkästään rusettia kravaatin sijaan. Rusettia voi käyttää vaikka illanistujaisissa kauluspaidan ja farkkujen kanssa!

Mirrikauppa sai alkunsa siis omasta tarpeesta ja halusta tuoda värikkäitä rusetteja tarjolle helposti tilattavaksi Suomesta. Alun jälleenmyynnin jälkeen rinnalle on tullut myös oma mallisto, joka kattaa kotimaiset poronnahkarusetit, korkki- ja samettirusetit, kaikki omin käsin tehtyjä.

Laita siis Facebook-sivut ja Instagram seurantaan jos haluat ensikädessä tietoa uutuuksista ja kampanjoista!
www.facebook.com/mirrikauppa
www.instagram.com/mirrikauppa

Toimitus

Pääsääntöisesti tilaukset jätetään tilausta seuraavana arkipäivänä postin kuljetettavaksi. Toimituskulujen hinta on 4,90e tilatusta määrästä riippumatta ja se lisätään ostoskorin loppusummaan kassalla. Paketti toimitetaan vastaanottajan postiluukkuun tai -laatikkoon. Huomioithan, että Posti toimittaa ns. Priority-luokan kirjepostia Suomessa 1.3.2019 alkaen 4 arkipäivää. Posti PLUS -toimitustavassa Posti jakaa tilaukset kahdessa arkipäivässä. Huomio tilauksen käsittelyajat.